Z tatranských zemiakov 75% a celozrnnej špaldovej múky, štipky soli. Pripravené opečením na panvici na kačacej masti. Zemiakové lokše sú chladené, vákuovo balené. Naše domáce lokše sú naozaj ako od starkej. Pýtate sa prečo? Azda ten hlavný dôvod je, že sú vyrobené zo slovenských zemiakov, dopestovaných na úrodných tatranských pôdach, kde Vysoké Tatry máte ako na dlani. Vyrábajú sa tradičným spôsobom - ručne, s pridaním kvalitnej slovenskej múky a štipky soli. Sú bez pridania akéhokoľvek dochucovadla alebo konzervačnej látky na zlepšenie chuti. Po rozbalení vám stačí výrobok ohriať a máte pripravenú skvelú prílohu alebo ich natrite lekvárom, čokoládou, pridajte ovocie, orechy, mak, zalejte pudingom, šľahačkou a rôznymi variáciami pre nezabudnuteľnú sladko-slanú pochúťku pre vašich blízkych. Výrobok bol vyrobený v spoločnosti AT TATRY, spol. s r.o. v Spišskej Belej.